Kurgusal Rekabet Hukuku Yarışması 2024 Sonuçları

Rekabet Hukuku Merkezi’nin, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Hukukta Kariyer Kulübü ile birlikte lisans öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği Kurgusal Rekabet Hukuku Yarışması'nın 25.05.2024 tarihinde İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü’nde gerçekleştirilen final müsabakasının video kaydı Rekabet Hukuku Merkezi’nin YouTube kanalında yayınlandı. Kayda erişmek için tıklayınız
Rekabet Hukuku Merkezi’nin bu yıl ilk defa düzenlendiği yarışmaya 32 farklı üniversiteden 64 takım ve 184 öğrenci başvurdu. Tüm katılımcılara yarışmaya gösterdikleri ilgi için teşekkür ederiz. Bu ilgiyi de dikkate alarak, Kurgusal Rekabet Hukuku Yarışması'nı önümüzdeki yıllarda da düzenlemeyi düşünüyoruz.
Yarışmada dereceye giren takımlar aşağıdaki gibi oldu.
Yarışmada birinci olan ve en iyi dilekçeyi kaleme alan takım:
Mehmet Emir Beşler (Ankara Üniversitesi)
Özge Soycan (Ankara Üniversitesi)
Gökmen Yiğit Eryılmaz (Dokuz Eylül Üniversitesi)
Yarışmanı ikincisi takım:
Rovshana Ismayilova (Ankara Üniversitesi)
Emre Kabasakal (Ankara Üniversitesi)
Elif Elbir (Ankara Üniversitesi)
Yarışmanın üçüncüsü takım:
Helinsu Çamkıran (Başkent Üniversitesi)
İlayda Menevşe (Başkent Üniversitesi)
Emin Efe Erol (Başkent Üniversitesi)
Ayça Kılıç (Başkent Üniversitesi)
Dereceye giren takımları içtenlikle tebrik ederiz. Yazılı aşama sonuçlarına erişmek için tıklayınız.
Ayrıca yarışmanın düzenlenmesine katkı sağlayan sponsorlar Özay Hukuk Bürosu, Kolcuoğlu Demirkan Koçaklı Hukuk Bürosu, Paksoy Hukuk Bürosu ve Turgan Gürmen’e teşekkür ederiz.